2008-02-22

Ir kieno gi čia blogas?

Pinkis Pinkiu, o 2008 m. kovo 2 d. - mūsų mažavaikės šeimos pagausėjimas. Latvių mopšis Orwill Zumer - Rupertas atsikrausto pas mus. Naujas šuo, ir viskas iš pradžių, tik dar sudėtingiau - jų bus jau nebe vienas. Tačiau viliuosi, kad man pavyks šį kartą nuo pat mažų dienų sėkmingiau vykdyti šunišką edukacinę programą, sklandžiau sugyventi su žvėrimi - miniatiūriniu mastifu! Taip mopsą apibūdino pažįstami, kurie namie augina mopsę Mopsę, kurią aš vežiau ant kelių iki pat Rygos ir kutenau jai lašinukus. Jos tikras vardas, vienas iš jų, yra Enigma, tai nenuostabu, kad namie - kailiniuota valdovė lututė. Bet grįžkim prie Ruperto. Pažiūrėkim, kaip jis atrodo. Dailus spirgas. Rimtai nusiteikęs. Aš taip pat. Laikykis, Krupi;) O blogą teks pervadinti anksčiau ar vėliau. Turėsiu namie įdomių patirčių ir visą savaitę atostogų su savo šunimis.

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

sveikuciai grazuoliukai :) nuostabus blogeris labai daug atsiprintinau pasiskaityti :) taip pat auginu anglu buldoga ir prancuziuke :) labai dziaugiuosi uz jus :)

Aušra (ir Pinkis) rašė...

Sveiki! Dėkui už komentarą:) Stengsiuos neapleisti "blogo" ir toliau dėti naudingą informaciją šunų augintojams. Labai smagu, kad ne tik man pačiai naudinga parašyti tai, ką netyčia galiu užmiršti, arba ką norėtųsi įamžinti:)